Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Brado impregnáló folyadék gránit mosogatótálcához, 200ml

Brado impregnáló folyadék gránit mosogatótálcához, 200ml
Brado impregnáló folyadék gránit mosogatótálcához, 200ml
Brado impregnáló folyadék gránit mosogatótálcához, 200ml
Brado impregnáló folyadék gránit mosogatótálcához, 200ml

Brado impregnáló folyadék gránit mosogatótálcához, 200ml

Brado impregnáló folyadék gránit mosogatótálcához. Impregnálja és védi a természetes és mesterséges gránit felületeket. Csökkenti a foltok képződését és véd a szennyeződések megtapadása ellen. Esztétikussá teszi a mosogatótálca felületét, elfedi a karcolásokat a termék felületén.

Az impregnáló folyadék behatol a mikropórusokba, megakadályozza a szennyeződések behatolását, hidrofób bevonatot hoz létre, amely megkönnyíti az impregnált felületek tisztítását, és csökkenti a vízkő kialakulását. 

A gránit tisztítószerének kiválasztásakor fontos, hogy olyan terméket válasszunk, amely kifejezetten a felületre készült, és nem tartalmaz olyan durva vegyszereket, amelyek károsíthatják a gránit felületét. A Brado egy speciális gránit mosogatótisztító készítmény, amely hatékonyan távolít el mindenféle szennyeződést és lerakódást, amely a gránit felületén jelenhet meg. A készítmény összetétele gyengéd tisztítószereket tartalmaz, amelyek nem karcolják meg és nem károsítják a gránit felületét. A folyadék mélyen behatol a természetes és mesterséges gránit szerkezetébe, ennek köszönhetően visszaadja a mosogató természetes színét. Ezen kívül elfedi a kisebb karcolásokat és fényességet ad, amitől a mosogató újszerű megjelenésű.

Az impregnáló használata

1. Alaposan tisztítsa meg a mosogatót minden szennyeződéstől és lerakódástól.
2. A tartályt rázza fel.
3. Vigyen fel egy kis mennyiséget egyenletesen a tiszta felületre. Fontos, hogy a mosogatótálca felülete száraz legyen.
4. Néhány perc elteltével a felületet puha konyharuhával törölje szárazra.

Bővebben
5 950 Ft

Részletek

A gránit mosogatók érzékenyek lehetnek a víz vagy tisztítószerek foltjaira, különösen akkor, ha nincsenek megfelelően ápolva és karbantartva. A gránit mosogató összetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami képes felszívni a vizet és egyéb folyadékokat, ami a későbbiekben foltosodáshoz vezethet.

A mosogatótálca jó állapotának megőrzése érdekében fontos, hogy rendszeresen tisztítsa és karbantartsa erre a célra kifejlesztett gránit tisztítókkal. Kerülje az agresszív tisztítószerek, sav alapú, maró hatású vízkőoldó használatát, amelyek károsíthatják a gránit felületét. 

Tulajdonságok:

  • Hidrofób réteget képez a gránit mosogató felületén.
  • Minimálisra csökkenti a foltok és vízkőlerakódások képződését, ami a felület mattságát okozza.
  • Megvédi a mosogatót a szennyeződésektől.
  • Biológiailag lebomló termék. Növényi eredetű termékeken alapuló tisztító és ápoló készítmény.

Műszaki adatok

Gyártó
BRADO
Márka
BRADO

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek