Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Egymedencés mosogatók (csepegtető nélkül)

Egymedencés gránit mosogatótálcák csepegtető nélkül több színben és méretben.
A csepegtető nélküli egymedencés mosogatók a helytakarékos mosogatási megoldás bajnokai.

Egymedencés, csepegtető nélküli gránit mosogatótálcáink választéka minden szempontból rendkívül változatos. Tudjuk, hogy sokan, sokféle igénnyel, alkalmasint egy megálmodott látványvilágot szem előtt tartva keresnek a bútorokhoz és egyéb kiegészítőkhöz hasonlóan mosogatót is, és igyekszünk a szortimentet úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja, amit keres, ami igazán illik az otthonába. A formát tekintve – a csepegtető nélküli, egymedencés mosogatók esetében – kerek, négyzet vagy téglalap alakú mosogatók közül lehet választani. Termékeink egyszerű, letisztult vonalvezetésűek, így bárhol remekül mutatnak, és tökéletesen belesimulnak a manapság oly népszerű modern vagy minimál stílusú konyhák látványvilágába is. Egy-egy modell különlegesebb funkcionális megoldással hozhatja lázba a vásárlót. Ha kicsi a konyha, és így a mosogató mérete kiemelt jelentőséggel bír, az sem probléma, hiszen számos kisebb (akár 45 cm alatti szélességű) tálcánk valamelyike biztosan tökéletes megoldást kínál; a legtöbb modell már 40-45 cm széles szekrénybe is beépíthető. Ezek a mosogatók kis helyigényük dacára tágasak és a legtöbb felszerelhető mind csapteleppel, mind adagolóval vagy dugóemelővel, de több esetben akár mindhárom kiegészítő beépítésére lehetőség van. Természetesen igazán kényelmes, kimondottan nagy méretű és impozáns medence mélységű mosogatók is elérhetőek ebben a kategóriában. A színeket illetően is mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő terméket, hiszen általánosan 4-5 (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, a legtöbb esetben matt fekete is), de egyes modellek esetében akár 8 különböző színből (az alapszíneken felül matt szürke, szemcsés barna és matt barna) lehet választani.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

A gránit mosogatótálca anyaga 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább