Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Boss (5 szín)

NERO Boss gránit mosogató, egy több szempontból is különleges, rendkívül praktikus kiakakítású mosogatótálca. Formavilágában és felhasználhatóságában is kielégíti a legmagasabb követelményeket.

Tovább

A NERO Boss gránit mosogató különleges megjelenésű és kialakítású mosogatótálca. A kreatív tervezés eredményeképp maximálisan ötvözi az esztétikai és funkcionális erényeket, egyszerre megfelelve mind a formavilággal, mind a felhasználhatósággal kapcsolatos legmagasabb szintű elvárásoknak. Miközben a lehető legmélyebb és legnagyobb, teljes értékű mosogató medencével rendelkezik, süllyesztett kialakítású csepegtető tálcája révén a teljes medence kihasználható anélkül, hogy a csepegtető részről le kelljen mondani. Letisztult, szögletes vonalvezetésének köszönhetően bármilyen stílusú konyhába remekül illeszkedik. A NERO Boss gránit mosogató 6 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete, piros). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de igény szerint rendelhető 3 lyukkal is, így mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. A NERO Boss gránit mosogató beépítéséhez 80 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább