Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Solarys (5 szín)

A másfél medencés mosogatótálcák csúcsmodellje, modern formatervezéssel, több színben
Tovább

A NERO Solarys a másfél medencés mosogatótálcák csúcsmodellje. A 100 cm-es hosszúságába egy kimondottan tágas medence, egy szintén nagyméretű csepegtető rész, valamint egy kisebb gyümölcsmosó is könnyedén belefért. Letisztult, modern formájával minden konyha kiemelkedő eleme lehet. A két medence lehetővé teszi párhuzamosan a mosogatást és az öblítést, vagy csak a vízben tartást a főzéskor. Kiemelkedő anyagvastagság jellemzi, ezáltal rendkívül masszív és ellenálló konstrukció.

A NERO Solarys gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik; illetve igény szerint rendelhető 3 lyukkal is – ez esetben kérjük jelezni, hogy a beépítést követően a mosogatóval szemben állva a nagyobbik medence jobb vagy baloldalon helyezkedik majd el. A NERO Solarys gránit mosogató beépítéséhez 60 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább