Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Italia (5 szín)

Egymedencés gránit mosogató nagy medencével, modern formatervezéssel minden stílusú konyhába
Tovább

A NERO Italia gránit mosogató kiváló választás azok számára, akiknek nincs szükségük csepegtetőre, vagy különálló edényszárító mellett döntöttek, ugyanakkor nagyobb méretű edényeket mosnak el kézzel – vagy csak a lehető legkényelmesebben szeretnének mosogatni. Mindezt lehetővé teszi hatalmas medencéje, ami 54 x 39 cm és 20 cm mély. Emellett egyedi formavilággal is rendelkezik, a lekerekített sarkok gyengédsége kiegyensúlyozza a mosogató robosztus méretét, mely így tökéletesen illik mind klasszikus, mind modern, akár minimál stílusú konyhákba is.

A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. A NERO Italia gránit mosogató beépítéséhez 60 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség. A NERO Italia gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete).
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább