Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Eris (5 szín)

NERO Eris gránit mosogatótálca egymedencés csepegtetős model
Tovább

A NERO Eris gránit mosogatótálca 78 x 50 cm-es méretével, valamint 20 cm mély medencéjével minden igényt kielégít, még sem foglal sok helyet a konyhai munkafelületből. Elegáns, döntően szögletes látványvilág és markánsan bordázott, ugyanakkor letisztult csepegtető rész jellemzi, valamint körben vízvető perem segíti a víz kordában tartását mosogatás vagy egyéb vizes munkafolyamatok közben.

A NERO Eris gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik; illetve igény szerint rendelhető 3 lyukkal is – ez esetben kérjük jelezni, hogy a beépítést követően a mosogatóval szemben állva a medence jobb vagy baloldalon helyezkedik majd el. A NERO Eris gránit mosogató beépítéséhez 45 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább