Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Arriva (5 szín)

Másfél medencés gránit mosogatótálca mindössze 60 cm helyigénnyel
Tovább

A NERO Arriva gránit mosogató több szempontból is nagyszerű választás. Mindössze 60 cm helyet foglal, de tágas medencéjének, a gyümölcsmosónak és kis perem részének köszönhetően roppant praktikus. Használhatóságát tovább erősíti az 50 cm-es mérete a fal felé, valamint a fő medence közel 20 cm-es mélysége.

A NERO Arriva gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik; illetve igény szerint rendelhető 3 lyukkal is – ez esetben kérjük jelezni, hogy a beépítést követően a mosogatóval szemben állva a nagyobbik medence jobb vagy baloldalon helyezkedik majd el. A NERO Arriva gránit mosogató beépítéséhez 60 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább