Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kétmedencés mosogató

Kétmedencés gránit mosogatótálcák nagy választékban
Tovább

Kétmedencés gránit mosogatótálcák több színben és méretben.

A kétmedencés gránit mosogatók igazi nehézfiúk a mosogatás világában, kiválóan alkalmasak nagy igénybevételre és intenzív, mindennapi használatra. Kialakításuk lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus, és a két nagy medence maximális kényelmet biztosít a kézi mosogatás során, még nagyobb mennyiségű vagy méretű edény esetén is. Az aszimmetrikus kialakítású mosogatók igény szerint 3 lyukkal is rendelhetők, így lehetővé téve a mosogató csaptelep mellett adagoló és automata dugóemelő egyidejű beépítését. A szimmetrikus kialakítású mosogatók kiemelkedő anyagvastagsággal rendelkeznek, ennek köszönhetően igazán masszívak és ellenállóak. A kétmedencés mosogatók nem rendelkeznek csepegtetővel. Ezek a rendkívül praktikus és tetszetős mosogatók is széles választékban elérhetők kínálatunkban. Tudjuk, hogy sokan, sokféle igénnyel, alkalmasint egy megálmodott látványvilágot szem előtt tartva keresnek a bútorokhoz és egyéb kiegészítőkhöz hasonlóan mosogatót is, és igyekszünk a szortimentet úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja, amit keres, ami igazán illik az otthonába. Termékeink egyszerű, letisztult vonalvezetésűek, így bárhol remekül mutatnak, és tökéletesen belesimulnak a manapság oly népszerű modern vagy minimál stílusú konyhák látványvilágába is; ezek az igazán nagy, masszív mosogatók pedig kiváló fókuszpontját jelenthetik a konyhának. Kétmedencés gránit mosogatóink beépítéséhez – modelltől függően – 75-80 cm széles szekrényre van szükség. A színeket illetően is mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő terméket, hiszen általánosan 4-5 (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, a legtöbb esetben matt fekete is) színben rendelhetők ezek a gránit mosogatók, de egyes modellekből piros színű verzió is elérhető.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek. Ez az anyag összetétel speciális tisztítást igényel, amiről bővebben a mosogatótálcák tisztítása bejegyzésünkben olvashat.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított. Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább