Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Venezia (5 szín)

Egymedencés gránit mosogatótálca harmonikusan ívelt vonalvezetéssel
Tovább

A NERO Venezia egyedi és különleges formával tervezett, izgalmas egymedencés mosogató, kellően nagyméretű csepegtető résszel. Az extravagáns modell a velencei gondolákat idéző, harmonikusan kialakított íveivel és a gyengéden barázdált csepegtetőjével a konyha esztétikai fókuszpontja, emellett anyagvastagságának köszönhetően rendkívül masszív konstrukció.

A NERO Venezia gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. A mosogató forgatható, tehát lehet jobb vagy bal medencés is. A NERO Venezia gránit mosogató beépítéséhez 45 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább