Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Palazzo (6 szín)

Kétmedencés gránit mosogatótálca egy kisebb és egy nagyobb medencével - minden feladatra
Tovább

A NERO Palazzo gránit mosogatótálca a kétmedencés mosogatók 21. századi csúcsmodellje, amit leginkább két nagyméretű medencéje és egyszerű, letisztult vonalvezetés jellemez, így bármely konyha tökéletes eleme lehet. Az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően a kisebb medence fölött egy praktikus perem helyezkedik el, ahol helyet kapott a csaptelep. Mindkét medence kellően mély, 19 cm, amelynek kihasználhatóságát tovább növeli szélességük is.

A NERO Palazzo gránit mosogató 6 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete, piros). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik; illetve igény szerint rendelhető 3 lyukkal is. A NERO Palazzo gránit mosogató beépítéséhez 80 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább