Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Joker (5 szín)

Sarok mosogatótálcák olyan konyhákba ahol a mosogató a sarok részen kerül kialakításra
Tovább

A NERO Joker sarok mosogató nemcsak praktikus, de egyben rendkívül impozáns látványelem is a konyhában. Tökéletes választás azokba a konyhákba, ahol a mosogató részt a sarokban kialakították ki. A nagy, mosogatásra való medence mellett egy kisebb gyümölcsmosóval és csepegtetővel is rendelkezik. Szögletes, határozott vonalvezetése nagyszerűen illik modern vagy minimál stílusú konyhákba.

A NERO Joker gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. A NERO Joker gránit mosogató beépítéséhez 50 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább