Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Parma (5 szín)

Kisméretű de mégis tágas gránit mosogató 5 színben minden stílusú konyhába
Tovább

NERO Parma - kiváló minőségű gránit mosogató 21. századi formatervezéssel

A NERO Parma gránit mosogató kiváló választás lehet azok számára, akiknek nincs szükségük csepegtetőre, vagy esetleg a konyha kis mérete miatt megspórolnák annak helyét, mégis teljes értékű, kényelmes mosogatási élményt biztosító mosogatóval szeretnék felszerelni konyhájukat. Átgondolt tervezésének köszönhetően mégsem kicsi ez a mosogató, az 50 cm-es kiterjedése a fal felé, valamint a 18 cm mély medence kellő méretet biztosít a kényelmes mosogatáshoz. Egyszerű, határozott vonalvezetése révén tökéletesen illik bármilyen konyhába. A NERO Parma gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. A NERO Parma gránit mosogató beépítéséhez 40 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább