Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Uno (5 szín)

Minőségi gránit mosogató amely kis helyet foglal a konyhában
Tovább

A NERO Uno gránit mosogató kiváló választás lehet azok számára, akiknek nincs szükségük csepegtetőre, vagy esetleg a konyha kis mérete miatt megspórolnák annak helyét, mégis szeretnének egy kis, kompakt mosogatót a napi szinten felmerülő kisebb mennyiségű edény gyors kézi tisztításához. Egyszerű, szögletes vonalvezetése révén tökéletesen illik bármilyen konyhába. A NERO Uno gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 1 lyuk található, a csaptelep számára, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén egy kiegészítő (mosogatószer adagoló vagy automata dugóemelő) beépítésére is lehetőség nyílik. A NERO Uno gránit mosogató beépítéséhez 45 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább