Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Lybra (5 szín)

NERO Lybra kétmedencés gránit mosogató minőségi anyagokból, precíz gyártási technológiával.

Tovább

A NERO Lybra gránit mosogatótálca kétmedencés, szimmetrikus elrendezésű mosogató, mely kellően nagyméretű medencéivel maximális kényelmet biztosít a kézi mosogatás során, még nagyobb mennyiségű vagy méretű edény esetén is. Egyszerű, döntően szögletes vonalvezetésének köszönhetően bármilyen, különösen a modern és minimál stílusú konyhák tökéletes eleme lehet. Kiemelkedő anyagvastagság jellemzi, ezáltal rendkívül masszív és ellenálló konstrukció.

A NERO Lybra gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 1 lyuk található a csaptelep számára, a medencék közötti felső pontban, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mosogatószer adagoló vagy automatikus dugóemelő beszerelésére is lehetőség nyílik. A NERO Lybra gránit mosogató beépítéséhez 80 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább