Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Sarokmosogatók

Sarok gránit mosogatók több színben és kialakításban.
Tovább

A gránit sarokmosogatók nagyobb, kézi mosogatásra való medencéje jobb oldalán található egy kisebb, úgynevezett gyümölcsmosó, bal oldalán pedig egy csepegtető. A csepegtetővel ellátott gránit mosogatók szerfelett praktikusak, hiszen lehetővé válik a kézzel elmosott edények lecsepegtetése és szárítása anélkül, hogy külön csepegtetőt kellene használni, illetve az edényszárítót ide lehet helyezni, ezáltal helyet takaríthat meg a konyhapulton és rendezettebb megjelenést biztosíthat a konyhában. A kismedence kihasználása igen sokrétű lehet, a nevét adó gyümölcs- vagy zöldségmosástól a kézi mosogatás közben szükséges öblítésen át a már megpucolt hozzávalók felhasználásig való tárolásáig, elkerülve így pl. a burgonya megbarnulását. Ez a rendkívül praktikus és impozáns, kiváló látványelemként is szolgáló mosogató tökéletes választás azokba a konyhákba, ahol a vizes blokkot a sarokban alakították ki. Tudjuk, hogy sokan, sokféle igénnyel, alkalmasint egy megálmodott látványvilágot szem előtt tartva keresnek a bútorokhoz és egyéb kiegészítőkhöz hasonlóan mosogatót is, és igyekszünk a szortimentet úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja, amit keres, ami igazán illik az otthonába. Termékeink egyszerű, letisztult vonalvezetésűek, így bárhol remekül mutatnak, és tökéletesen belesimulnak a manapság oly népszerű modern vagy minimál stílusú konyhák látványvilágába is. A gránit sarokmosogatók határozott, szögletes vonalvezetésükkel és különleges kialakításukkal igazi ékkőként pompázhatnak minden konyhában, miközben a beépítésükhöz elég egy 60 cm széles szekrény. A színeket illetően is mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő terméket, hiszen ez a fajta gránit mosogató 5 (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete) színben rendelhető.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek. A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított. Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

A sarok mosogatók terjedelmüknél fogva kizárólag saját futárral kerülnek kiszállításra, ezáltal biztonságosan, szállítási sérülések vagy törés nélkül érnek célba.

Tovább