Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szállítás és Garancia

Biztonságos házhozszállítás - nincs törött termék!

A gránit mosogatók házhozszállításánál különös figyelmet kell szentelni a termékek törés vagy repedésmentes kiszállítására. 

Annak érdekében, hogy a termékek sérülését elkerüljük, cégünk saját munkatársakkal és járművekkel szállít, így a termékek a szállítás során nem törnek el vagy egyéb módon nem károsodnak. Ezáltal a termékek nem mennek keresztül központi elosztó raktárakon és szállító szalagokon, valamint nem zsúfolódnak össze teherautókon és nem nehezedik rájuk már küldemények súlya. Jelenleg megrendeléseink 97%-a saját flottás szállítással történik.

A saját hálózaton belüli szállítás másik előnye, hogy kollégáink a csomagot kinyitják és megmutatják átadás előtt, így a termékek állapotáról, az esetleges sérülésekről személyesen is meg lehet győződni. Amennyiben a terméken sérülés, törés vagy bármilyen rendellenességet tapasztalnak, vagy egyszerűen csak nem nyeri el a tetszésüket, úgy a terméket visszaküldhetik.

Szállítás szempontjából különösen sérülékeny termékek esetén fontos a körültekintő ki-és berakodás, a termék elhelyezése a járműben, valamint a termék mozgatása. Kiemelt termékeink a gránit mosogatók, üvegből és porcelánból készült szaniterek, és csaptelepek, ahol a kerámia betét a termék leejtése esetén már sérülhet és szivárgást okozhat. Saját logisztikai megoldásunknak köszönhetően ez a probléma megelőzhető, illetve a termékek sértetlensége ellenőrizhető.

Termékgarancia

Termékeinkre garanciát vállalunk az alábbiak szerint:

- Gránit mosogatók: 10 év

- Csaptelepek: 1 év

- Mosogatószer adagolók: 1 év

Mire vonatkozik a garancia:

Mechanikai és esztétikai sérülések, amelyek a termék átvétele előtt keletkeztek. Termék meghibásodás rendeltetésszerű használat esetén.

Garancia érvényeítés:

Garanciális csere vagy visszaküldés esetén a 06-1-585-8885 központi számunkon vagy az info@granitmosogato.com e-mail címen tudják kérni a garanciális ügyintézést.