Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

EOS Vancouver (8 szín)

Gránit mosogatótálca hatalmas medencével és kellően nagy csepegtető résszel
Tovább

Az EOS Vancouver gránit mosogató extra nagy, 38,5 x 48,5 cm-es medencével és szintén kimondottan tágas csepegtetővel rendelkezik, így nagy mértékben megkönnyíti a nagyobb edények, lábosok elmosását és szárítását. A kiegészítők számár fúrt lyukak felül (a fal felé eső szélen) helyezkednek el, így kényelmes a csap és az adagoló vagy dugóemelő használata. A letisztult, szögletes formavilág kiválóan illeszkedik a modern stílusú konyhákba.
Ez a mosogató csak ebben a kivitelben rendelhető, azaz a medence (mély rész) a bal oldalon van.

Az EOS Vancouver gránit mosogató 8 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, matt szürke, grafitszürke, szemcsés fekete, barna, sötétbarna). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik, illetve igény esetén rendelhető 3 lyukkal is. Az EOS Vancouver gránit mosogató beépítéséhez 60 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább