Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

EOS Verdi (8 szín)

EOS Verdi egymedencés gránit mosogatótálca cspegtetővel
Tovább

Az EOS Verdi gránit mosogatótálca az egyik legtökéletesebb választás kisebb méretű konyhákba, ahol minden centiméter munkafelületre szükség van. 57 cm hosszú méretének köszönhetően igazán kevés helyet foglal, ugyanakkor megfelelő méretű medencét és még egy kis csepegtetőt is biztosít. Klasszikus, végtelenül egyszerű és elegáns formavilága révén bármilyen stílusú konyhába remekül illik.

Az EOS Verdi gránit mosogató 8 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, matt szürke, grafitszürke, szemcsés fekete, barna, sötétbarna). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. Az EOS Verdi gránit mosogató beépítéséhez 45 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább