Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

EOS Kobo (8 szín)

Minimál stílusú gránit mosogatótálca több színben nagy medencével. Beépíthető 60 cm széles konyhabútor szekrénybe.
Tovább

Az EOS Kobo gránit mosogató kiváló választás lehet azok számára, akiknek nincs szükségük csepegtetőre, vagy különálló edényszárító mellett döntöttek. Igazán nagy méretű, 48,5 x 38,5 cm-es és 18 cm mély medencéjében akár nagyobb edényeket is kényelmesen el lehet mosni. Letisztult, szögletes vonalvezetése révén tökéletes látványeleme lehet bármilyen, de különösen a modern, minimál stílusú konyháknak.

Az EOS Kobo gránit mosogató 8 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, matt szürke, grafitszürke, szemcsés fekete, barna, sötétbarna).
A mosogatón 2 lyuk található, amelyek a medence jobb oldalán helyezkednek el, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. Az EOS Kobo gránit mosogató beépítéséhez 60 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!
Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább