Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

EOS Valero (7 szín)

Kör alakú gránit mosogató - 80% gránit őrlemény és 20% akril az alapanyaga
Tovább

Az EOS Valero gránit mosogató kiváló választás lehet azok számára, akiknek nincs szükségük csepegtetőre, vagy esetleg a konyha kis mérete miatt megspórolnák annak helyét, mégis szeretnék egy jól kihasználható, mutatós mosogatóval felszerelni a konyhájukat. Kis mérete (a medence átmérője 37 cm, mélysége 17 cm) dacára kellően tágas a mindennapok kézi mosogatást igénylő edényeinek tisztításához, még nagyobb méretű darabok esetében is. Letisztult, klasszikus megjelenése révén tökéletesen illik bármilyen konyhába, legyen az vintage vagy modern stílusú.

Az EOS Valero gránit mosogató 7 színben érhető el (bézs, szürke, matt szürke, grafitszürke, szemcsés fekete, szemcsés barna, matt sötétbarna).
A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelep, egy pedig a mosogatószer adagoló vagy automata dugókiemelő számára, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. Az EOS Valero gránit mosogató beépítéséhez 45 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!
Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább