Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

EOS Adria (8 szín)

Közepes méretű egymedencés gránit mosogatótálca
Tovább

Az EOS Adria gránit mosogató méreténél fogva ideális lehet olyan kisebb konyhákba, ahol az okos helykihasználás kiemelt jelentőséggel bír, viszont szükséges a megfelelő méretű medence és csepegtető is. Rendkívül letisztult, egyszerű megjelenésével elsősorban modern, minimál stílusú konyhák tökéletes eleme lehet.

Az EOS Adria gránit mosogató 8 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, matt szürke, grafitszürke, szemcsés fekete, barna, sötétbarna). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. A mosogató forgatható, tehát lehet jobb vagy bal medencés is. Az EOS Adria gránit mosogató beépítéséhez 45 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább