Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

EOS Torino (8 szín)

Egymedencés mosogatótálca csepegtető nélkül
Tovább

Az EOS Torino gránit mosogató kiváló választás lehet azok számára, akiknek nincs szükségük csepegtetőre, vagy esetleg a konyha kis mérete miatt megspórolnák annak helyét, mégis szeretnék egy kompakt, mutatós mosogatóval felszerelni a konyhájukat. Kis méretének köszönhetően a lehető legnagyobb munkafelület biztosítható. Letisztult, elegáns megjelenése révén tökéletesen illik bármilyen konyhába, legyen az vintage vagy modern, minimál stílusú.

Az EOS Torino gránit mosogató 8 színben érhető el (törtfehér, bézs, szürke, matt szürke, grafitszürke, szemcsés fekete, szemcsés barna, matt sötétbarna).
A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelep, egy pedig a mosogatószer adagoló vagy automata dugókiemelő számára, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. Az EOS Torino gránit mosogató beépítéséhez 45 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!
Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább