Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Verso (5 szín)

Dupla medencés gránit mosogatótálca 5 színben
Tovább

A NERO Verso gránit mosogatótálca kétmedencés, szimmetrikus elrendezésű mosogató, mely kellően nagyméretű medencéivel maximális kényelmet biztosít a kézi mosogatás során, még nagyobb mennyiségű vagy méretű edény esetén is. A 75 cm-es szélesség egyszerre tágas és helytakarékos is. Letisztult formatervezésének köszönhetően tökéletes eleme lehet modern, minimál stílusú konyháknak. Kiemelkedő anyagvastagság jellemzi, ezáltal rendkívül masszív és ellenálló konstrukció.

A NERO Verso gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. A NERO Verso gránit mosogató beépítéséhez 80 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább