Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

NERO Malta (5 szín)

Minden igényt kielégít, ami egy mosogatótól elvárható, amihez mindössze 78 cm hely szükséges. Egyenes és hajlított vonalvezetés harmonikus keveréke jellemzi, mozgalmas bordázattal a csepegtető részen.
Tovább

A NERO Malta gránit mosogató ötvözi a kézi mosogatáshoz ideális praktikus megoldást a bőséges helykínálattal, ehhez pedig egyenes és íves vonalvezetés harmonikus egyvelege társul. Minden igényt kielégítő, méretes medencéje mellett egy tágas csepegtető rész található, melynek mozgalmas bordázata egy kis izgalmat csempész a mosogató egyébként letisztult, elegáns megjelenésébe. És mindez mindössze 77,5 cm-t vesz el a konyhapultból!

A NERO Malta gránit mosogató 5 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, szemcsés fekete, matt fekete). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. A mosogató forgatható, tehát lehet jobb vagy bal medencés is. A NERO Malta gránit mosogató beépítéséhez 50 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább