Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

EOS Como (8 szín)

EOS Como gránit mosogatótálca 54 x 52 cm-es méret
Tovább

Az EOS Como gránit mosogató kiváló választás lehet azok számára, akiknek nincs szükségük csepegtetőre, vagy esetleg a konyha kis mérete miatt megspórolnák annak helyét, mégis szeretnék egy praktikus és modern mosogatóval felszerelni a konyhájukat. Tágas medencéjében a nagyobb edényeket is kényelmesen lehet tisztítani. Letisztult, időtállóan elegáns megjelenése révén tökéletesen illik bármilyen konyhába, legyen az vintage vagy modern, minimál stílusú.

Az EOS Como gránit mosogató 8 színben érhető el (törtfehér, bézs, matt szürke, grafitszürke, szemcsés fekete, matt fekete, szemcsés barna, matt sötétbarna).
A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelep, egy pedig a mosogatószer adagoló vagy automata dugókiemelő számára, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. Az EOS Como gránit mosogató beépítéséhez 60 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!
Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább