Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

EOS Zia (8 szín)

Ovális gránit mosogatótálca nagy medencével
Tovább

Az EOS Zia gránit mosogató a márka egyik legkülönlegesebb darabja. Az egyedi, ovális formatervezésű modell rendkívül esztétikus, ráadásul könnyen elférnek benne a nagyobb edények is, köszönhetően a nagyméretű és 19 cm mély medencének, ami mellett egy kisebb csepegtető is helyet kapott, követve a harmonikusan kialakított íves vonalakat.

Az EOS Zia gránit mosogató 8 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, matt szürke, grafitszürke, szemcsés fekete, barna, sötétbarna). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. A mosogató forgatható, tehát lehet jobb vagy bal medencés is. Az EOS Zia gránit mosogató beépítéséhez 50 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább