Szűrés

Tanúsítvány

SSL Certificate

EOS Alaros (8 szín)

EOS Alaros gránit mosogatótálca - egymedenés kialakítás cspegtetővel
Tovább

Az EOS Alaros gránit mosogatótálca remek választás kisebb konyhákba, ahol kiemelt szempont az okos helykihasználás. A mosogató igazán helytakarékos, ugyanakkor tágas a rövid, de mélyen benyúló kialakításának köszönhetően, és még egy kisebb csepegtető is rendelkezésre áll. Látványos formavilága ötvözi a határozott, szögletes és lágy, ívelt vonalvezetést, és stílustól függetlenül bármely konyha tetszetős eleme lehet.

Az EOS Alaros gránit mosogató 8 színben érhető el (fehér, bézs, szürke, matt szürke, grafitszürke, szemcsés fekete, barna, sötétbarna). A mosogatón 2 lyuk található, egy a csaptelepnek és egy a beépíthető mosogatószer adagolónak vagy automata dugókiemelőnek, de fali mosogató csaptelep alkalmazása, vagy a csaptelep pultba építése esetén mindkét kiegészítő egyidejű használatára is lehetőség nyílik. Az EOS Alaros gránit mosogató beépítéséhez 45 cm széles (balról-jobbra) vagy annál szélesebb bútorszekrényre van szükség.
Egy praktikus és esztétikus mosogatóval felszerelt konyhában még a kevésbé kedvelt házimunka is vonzóbb lehet!

Mosogatóink anyagösszetétele 80% gránit őrlemény és 20% akril, ami megfelel a szabvány gránit mosogató összetételnek.

A mosogatótálcák árában benne van a szifonkészlet, ami igény esetén módosítható automata dugóemelővel ellátott szifonra is, minimális felár ellenében. A szifonok szabvány szűrőkosárral rendelkeznek, ami kompatibilis a mosogatótálcákkal, emellett a mosogatógéphez való csatlakoztatás is biztosított.

Az általunk forgalmazott összes gránit mosogató csapteleppel is rendelhető, a mosogató csaptelepek a gránit mosogatók termékadatlapján kiegészítőként vannak feltüntetve.

Tovább